ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Νίκες με ΑΕΚ και Φενέρ»

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την εμφατική νίκη του Παναθηναικού Superfoods κόντρα στην Γαλατάσαραι με 85-58, αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα.

Ρίβερς: «Νίκες με ΑΕΚ και Φενέρ»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» βοήθησε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του, καθώς σημείωσε 14 πόντους με 3/4 δίποντα και 2/4 τρίποντα και 2/2 ελεύθερες βολές, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και πραγματοποίησε 1 κλέψιμο.Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μια πολύ καλή και σημαντική νίκη, που οφείλεις αυτή τη εμφατική νίκη;

Ήταν μια πολύ καλή ομαδική νίκη για εμάς. Όλοι συνέβαλλαν τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Παίξαμε ομαδικά και εν συνόλω αγωνιστήκαμε με σκοπό να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για 40 λεπτά με σκοπό να χτίσουμε πάνω στην διαφορά σκορ που είχαμε. Ήμασταν σε καλή βραδιά και η νίκη ήρθε επειδή παίξαμε ομαδικά.

Στη δεύτερη περίοδο σημειώσατε 8 λάθη τι συνέβη;

Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δώσαμε την ευκαιρία στην Γαλατασαράι να μείνει στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί όπως θα έπρεπε. Κάναμε εξεζητημένες και δύσκολες προσπάθειες για να πετύχουμε καλάθι αντί να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και έπειτα το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Το ματς με την ΑΕΚ θα είναι μια δοκιμασία για εμάς που θα πρέπει να επιτύχουμε. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμη μια νίκη όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Πάμε για δυο νίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.