ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Γκάμπριελ: «Τα πάντα για τον ΠΑΟ»

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την επιβλητική νίκη επί της Γαλατάσαραι, τα περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα, αλλά και τη δική του παρουσία στον εξάστερο.

Γκάμπριελ: «Τα πάντα για τον ΠΑΟ»

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» βοήθησε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του καθώς σημείωσε 14 πόντους με 3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα ενώ μάζεψε 5 αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο του καλό εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα του εξάστερου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εμφατική νίκη απόψε κόντρα σε μια ομάδα που σας πίεσε στο πρώτο μέρος, που αποδίδεις τη νίκη;

Ήταν μια πολύ καλή και σημαντική νίκη για εμάς ειδικά μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Γνωρίζαμε πως στο ματς με τη Γαλατάσαραι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, έτσι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και παίξαμε με συγκέντρωση για 40 λεπτά. Είχαμε μερικές κακές στιγμές αλλά το σημαντικό είναι πως παίξαμε ομαδικά και πήραμε ακόμη μια νίκη. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στην ομάδα και θα γίνουμε καλύτεροι όμως απόψε πήραμε μια πολύ καλή και σημαντική νίκη.

Κάνατε μερικά λάθη στο πρώτο μέρος αλλά τα καλύψατε με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο μέρος.

Ήμασταν απρόσεκτοι στον τρόπο παιχνιδιού μας και δεν παίζαμε με συγκέντρωση και έτσι δώσαμε την ευκαιρία στη Γαλατάσαραι να μας πιέσει. Γνωρίζαμε πως αν τους αφήναμε μια ομάδα όπως η Γαλατάσαραι «ζωντανή» στο παιχνίδι, θα μπορούσε να μας προκαλέσει πρόβλημα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα κάτι που ήταν σκοπός μας να κάνουμε για 40 λεπτά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν το πρώτο σου καλό παιχνίδι εντός έδρας έχεις προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει ο προπονητής από εσένα;

Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ομάδα όσο πιο σύντομα μπορώ αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει μέσα σε μια ημέρα. Θα χρειαστώ κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστώ πλήρως για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα μου με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Θα τα κάνω όλα για την Παναθηναϊκό.

 Πλέον έχετε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Θα είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, αν παίξουμε το παιχνίδι μας και με συγκέντρωση για τα 40 λεπτά του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.