ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΝΟ

Καταρχήν συμφωνία με Τζεντίλε, αποφασίζει ο Πασκουάλ

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό superfoods, σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, αλλά η τελική απόφαση για το αν θα προχωρήσει η μεταγραφή ανήκει στον Τσάβι Πασκουάλ.

Καταρχήν συμφωνία με Τζεντίλε, αποφασίζει ο Πασκουάλ

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες για τον Ιταλό, ο οποίος επιθυμεί να φορέσει την πράσινη φανέλα. Αλλωστε, όπως σας γράψαμε και το απόγευμα, από δική του πρωτοβουλία έγινε το ραντεβού στην Αθήνα με την πλευρά του “τριφυλλιού”, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας του, Νάντο, τηλεφώνησε τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και τον Τσάβι Πασκουάλ, προκειμένου να τους “ψήσει” για να πάρουν στην ομάδα τον γιο του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια καταρχήν  συμφωνία με τον Τζεντίλε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τι μέλλει γενέσθαι. Κι αυτό γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ θα αποφασίσει. Αυτός έχει τον τελευταίο λόγο. Τα δυο “αγκάθια” μέχρι στιγμής έχουν να κάνουν με τον προβληματισμό του Καταλανού με τους πολλούς μη Ελληνες. Συγκεκριμένα, αν αποκτηθεί ο Τζεντίλε η ομάδα θα έχει 8, τη στιγμή που στον β’΄γύρο του πρωταθλήματος επιτρέπονται 6.  Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη το θέμα του συμβολαίου και τη διάρκειά του. Αλλά και τα ανοικτά θέματα με το συμβόλαιο που έχει μαζί του η Αρμάνι.

Ολα θα κριθούν σύντομα με τον Τσάβι Πασκουάλ να βάζει όλα τα δεδομένα κάτω και να μαθαίνουμε εν τέλει αν ο Τζεντίλε φορέσει τη φανέλα του “τριφυλλιού” ή όχι.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την ΚΑΕ, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Οι “πράσινοι” δεν σχολιάζουν το παραμικρό για το θέμα, παρά τις πληροφορίες που έρχονται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.