ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γιαννακόπουλος για Τζεντίλε!

Γιαννακόπουλος: «Πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί το deal με Τζεντίλε!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr, τονίζοντας πως πιστεύει ότι το deal με τον Τζεντίλε θα ολοκληρωθεί θετικά!

Γιαννακόπουλος: «Πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί το deal με Τζεντίλε!»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”, για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, την αποχώρηση του από τη Σπάρτη, τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και για τις φήμες, περί… κόντρας με μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού!

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχουμε σήμερα ευχάριστες εξελίξεις. Ναι, είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή και περιμένουμε την απάντησή του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή», ανέφερε συγκεκριμένα για τον Ιταλό και συνέχισε: «Δεν είναι μια… ανάσα όταν πρέπει να πάρεις το “ΟΚ” από έναν σύλλογο. Ο πατέρας του, ο Νάντο Τζεντίλε έχει μείνει στην ιστορία, όταν η μπάλα έκαιγε, είχε τα άντερα να μπει μέσα και να κάνει ό,τι έπρεπε. Με τον Νάντο υπάρχει μία σχέση πολύ καλή και με τον πατέρα μου και τον θείο μου, και εκείνος έχει σε εκτίμηση με τον Παναθηναϊκό. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε ο γιος του να ανδρώνεται σε ομάδα που και εκείνος έχει κάνει επιτυχίες;».

Αναλυτικά:

Για το αν περίμενε τις αντιδράσεις από τον κόσμο: «Οχι που να φανταστώ ότι ο κόσμος της Σπάρτης θα ήταν με μία ομάδα αντίπαλη στην ομάδα της Σπάρτης. Μετά τα χθεσινά που είδα, να είσαι στην πόλη σου, να έχεις καταφέρει να έχεις ανέβει από το ερασιτεχνικό στη Football League και να διεκδικείς την πρόκριση στο Κύπελλο και μια πόλη να υποδέχεται με πανηγυρισμούς τον αντίπαλο… Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε ποτέ μια μικρή ομάδα να κάνει επιτυχίες. Πως περιμένουμε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο όταν υποστηρίζουν μόνο μεγάλες ομάδες»

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιες ήταν ακριβώς οι αντιδράσεις του κόσμου: «Υπήρχαν περιστατικά ανθρώπων που επέστρεψαν διαρκείας και μια ανακοίνωση από έναν σύνδεσμο του Ολυμπιακού».

Για τις δηλώσεις Τατούλη: «Δεν έχω ενημερωθεί για τη δήλωση του κ. Τατούλη. Δεν θα ανακαλέσω την απόφασή μου. Ξέρω ότι αρκετοί στη Σπάρτη αγαπάνε την ομάδα. Θα μπορέσει να βρει τον δρόμο της, είμαι σίγουρος».

Για το αν πίστευε ότι θα φτάσει μια τέτοια στιγμή: «Δεν περίμενα τις αντιδράσεις του κόσμου. Το τρίπτυχο κόσμος-διοίκηση-ομάδα πρέπει να είναι μια γροθιά. Όταν δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου είναι αδύνατο να ισχύει αυτό».

Για το αν υπήρξαν αντιδράσεις όταν ανέλαβε τη Σπάρτη: «Όχι ένιωσα μεγάλη αγάπη και υποστήριξη από την κοινωνία της Σπάρτης. Δεν μπορούσα να προβλέψω αυτό που έγινε».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του Ολυμπιακού: «Όλη η Ελλάδα ξέρει πως κερδίζει ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια. Δεν θα ήθελα η Σπάρτη να είναι ένα από τα θύματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν ήταν αφορμή της ανακοίνωσης το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έτυχε να ήταν ο Ολυμπιακός, εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί και γι’ αυτό βγήκε αυτή η ανακοίνωση. Δεν θα ήταν τόσο επιθετική η ανακοίνωση αν παίζαμε με άλλη ομάδα».

Για το αν έχει σχέση η ανακοίνωσή του με τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Λόγω και της οικονομικής κατάστασης είναι αδύνατο ο κόσμος να πηγαίνει παντού και πάντα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, δεν έχουμε κανένα παράπονο».

Για τις σχέσεις του με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού Superfoods: «Υπήρξαν αντιδράσεις μεμονωμένες με την έλευση του Μπουρούση και με την εμπλοκή μου με την Σπάρτη, αλλά δεν υπάρχει από μένα κανένα πρόβλημα».

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης,. Ο Παναθηναϊκός πάντα ενδιαφέρεται για τέτοιες περιπτώσεις. Είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή, ευελπιστώ να μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε. Υπάρχει ένα συμβόλαιο που τρέχει με την Αρμάνι, ελπίζω να μπορέσουμε να τιο ξεπεράσουμε. Δεν είμαστε μια ανάσα αλλά είμαστε κοντάΟ Νάντο έχει μείνει στην ιστορία. Όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Ο Νάντο τότε είχε τα… άντερα να το κάνει. Έχουμε σχέσεις από τότε. Είναι άνθρωπος που αγαπάμε και είμαστε σε επικοινωνία. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε να δει τον γιο του να κάνει επιτυχίες με μία ομάδα που ο ίδιος είχε αγωνιστεί; Ο προπονητής κρίνει τους αθλητές. Δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη γι’ αυτό. Είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ό,τι ζητείται από τον εκάστοτε προπονητή προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα θέλω του».

Για την παρουσία του  Παναθηναϊκού Superfoods στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν άτυχοι με τραυματισμούς Γκιστ, Τζέιμς. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή Πασκουάλ και πιστεύω στο τέλος της τριετίας θα είμαστε στο επίπεδο που αξίζει στον Παναθηναϊκό. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός Superfoods: «Το καλοκαίρι που κάναμε τον σχεδιασμό ο στόχος  ήταν να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός το Final Four και να επιστρέψει ξανά στους τίτλους στην Ελλάδα, που κακώς και ατυχώς, μείναμε πίσω τα τελευταία δύο χρόνια».

Για αποχώρηση Μπαλτάκου: «Θα τοποθετηθώ όταν θα έρθει η ώρα. Και για την αποχώρηση Μπαλτάκου και για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του».

Για το αν θα δώσει τα χρήματα στο τέλος της σεζόν: «Είναι αστείο να συζητιέται αν η ΚΑΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Ο ερασιτέχνης έχει βάλει εταιρία ορκωτών λογιστών. Όταν τελειώσει αυτό θα φανεί πόσιμο δυνατή είναι η στήριξη της ΚΑΕ στον ερασιτέχνη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.