ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το βάρος σε 10αρι και κόφτη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει οι δυο ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν γι αυτές τις θέσεις να είναι έτοιμοι για να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό.

Το βάρος σε 10αρι και κόφτη

Μεταξύ των 4-5 παικτών που θα αποκτηθούν τον Ιανουάριο, ο αμυντικός μέσος και ο επιτελικός είναι ψηλά στη λίστα. Ο Ουζουνίδης σκοπεύει να φέρει στην ομάδα δυο ποδοσφαιριστές γι αυτές τις θέσεις που θα είναι έτοιμοι να πάρουν θέση βασικού. Ο Ελληνας τεχνικός έχει παρατηρήσει ότι στον χώρο της μεσαία γραμμής υπάρχει και η μεγαλύτερη ανάγκη, γι αυτό και προτεραιότητά του είναι η απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που θα αλλάξουν το επίπεδο. Γι’ αυτή του αμυντικού μέσου, ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον Λεντέσμα, καθώς πέρα από την ποιότητά του, ο Αργεντινός δεν έχει αντοχές.

Ο Ουζουνίδης θέλει έναν παίκτη – μηχανάκι γι αυτή τη θέση, που θα έχει, επίσης, την ικανότητα δημιουργίας. Γι αυτό και μαζί με τους συνεργάτες του, “χτενίζουν” την αγορά. Σε ό, τι έχει να κάνει με τον επιτελικό μέσο, έχει δει ότι πλην του Βιγιαφάνιες, δεν υπάρχει άλλος γι αυτή τη θέση και γι αυτό επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.