ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ANAKOINΩΘΗΚΕ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ

«Στα πράσινα» ο Κουρμπέλης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του νεαρού μέσου, Δημήτρη Κουρμπέλη.

«Στα πράσινα» ο Κουρμπέλης

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από το “τριφύλλι”.

Η ανακοίνωση

Συμφωνία με Αστέρα και ποδοσφαιριστή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουρμπέλη για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 1993 μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αρκαδικής ομάδας με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2010. Εκτοτε έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης 131 φορές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League σημειώνοντας 3 γκολ. Με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (Κ19, Κ20 και Κ21) αγωνίστηκε μεταξύ 2011-2014 καταγράφοντας 28 συμμετοχές και 1 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.