ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

Ζήτησε μεταγραφές ο Ουζουνίδης

Μεταγραφές και άμεσα... ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού. Άξιζε τη νίκη ο Πλατανιάς, το σχόλιο του τεχνικού του τριφυλλιού.

Ζήτησε μεταγραφές ο Ουζουνίδης

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε κακή εικόνα απόψε, κάτι που δεν το περίμενα, καθώς τα παιδιά έδειχναν διαφορετικό πρόσωπο στις προπονήσεις. Όταν παίζεις έτσι δεν μπορείς να περιμένεις πολλά, αλλά σίγουρα περιμένω να δείξουν περισσότερα πράγματα τα παιδιά ακόμα και σε τέτοιες βραδιές.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, άξιζε τη νίκη. Έδειξαν ότι το θέλουν περισσότερο. Και αυτό ήταν το δικό μας πρόβλημα. Δε δείξαμε πάθος, θέληση και διάθεση. Αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για μας και όσο πιο γρήγορα γίνουν οι προσθήκες, τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.