ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μυριούνης: «Σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα βοηθήσει ο Τζεντίλε!»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Superfoods και προπονητής του Αγρινίου, Χρήστος Μυριούνης, μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ, τον Πασκούαλ, τον Τζεντίλε και έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, λόγω έδρας.

Μυριούνης: «Σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα βοηθήσει ο Τζεντίλε!»

Ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων», Χρήστος Μυριούνης, μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods, απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μυριούνης στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Μεγάλο ματς σήμερα στο ΣΕΦ, δίνω λόγω έδρας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στα τελευταία ματς παίζει σφιχτά στην άμυνα, ειδικά στην έδρα του. Δέχεται λίγους πόντους, περίπου 60-65. Αν ο Ολυμπιακός κατεβάσει την παραγωγικότητα του Παναθηναϊκού, τότε θα ‘ναι πιο κοντά στη νίκη. Εκεί πιστεύω πως θα κριθεί το ντέρμπι».

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε:

«Είναι πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης. Έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αν και σε νεαρή ηλικία ακόμα. Περιμένω πως θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά, μου αρέσει πάρα πολύ, αφήνω στην άκρη τα εξωγηπεδικά που λέγανε στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως θα… κολλήσει στον Παναθηναϊκό, υπάρχει και η ιστορία με τον πατέρα του παλιά. Νομίζω πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πασκουάλ:

«Είναι ένας προπονητής που δίνει έμφαση στην επίθεση, σκοράρει αρκετά με αυτόν στον πάγκο ο Παναθηναϊκός. Του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και έχει αλλάξει το στυλ της ομάδας. Έχει καλό background, είναι καλός προπονητής και θα δείξει κι άλλα πράγματα στην πορεία».

Για την απουσία του Χάκετ:

«Ήταν παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό, σε άμυνα και επίθεση. Έμπαινε σε κρίσιμα σημεία κι άλλαζε τον ρυθμό, ήταν κομβικός για την ομάδα του. Περιμένω τώρα να δω τον Γουότερς και πόσο θα καλυφθεί η απουσία του Χάκετ».

Για το αν θα είναι οι «αιώνιοι» στην εξάδα:

«Ναι, πιστεύω πολύ πως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ‘ναι στην εξάδα. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει απόψε, τότε δεδομένα αποκτά μεγάλο προβάδισμα για το συγκεκριμένο στόχο. Θα ξεφύγει ελαφρώς. Από την άλλη και παρά την κακή ήττα στο Καζάν, ο Παναθηναϊκός είναι σκληρή ομάδα, έχει ποιότητα και δύσκολα θα χάσει πολλά ματς. Στο τέλος θα τα καταφέρει κι αυτός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.