ΧΑΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΥ

«Όμηρος» του Ιμπάρμπο!

Οσο ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν κλείνει σε άλλη ομάδα, τόσο ο Παναθηναϊκός θα χάνει παίκτες και δεν θα μπορεί να προχωρήσει τον σχεδιασμό του, όπως θα ήθελε.

Η ιστορία είναι λίγο – πολύ γνωστή. Με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στο ρόστερ του, εκτός από το γεγονός ότι η ΠΑΕ φορτώνεται ένα συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Κι αυτό γιατί και τα χρήματα δεν περισσεύουν και ο παίκτης πιάνει θέση ξένου. Κάπως έτσι χάθηκε και ο Καρίμ Ανσαριφάαρντ, που ήθελε ξεκάθαρα να φορέσει την πράσινη φανέλα, αλλά δεν μπορούσε και να περιμένει περισσότερο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ιμπάρμπο και η όλη στάση του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στο “τριφύλλι”. Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με ανθρώπους της Κάλιαρι πήρε διαβεβαιώσεις ότι γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν πήρε, όμως, απάντηση για το πότε θα συμβεί αυτό. Σε σημερινές του δηλώσεις, ο μάνατζέρ του, Ρικάρντο Καλέρι, τόνισε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις προκειμένου ο πελάτης του να βρει ομάδα. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε ότι… βιάζεται κιόλας.

Η παραμονή του Ιμπάρμπο έχει βάλει τον Παναθηναϊκό σε μια κατάσταση… ομηρίας. Ξένοι παίκτες που απασχολούν δεν μπορούν να αποκτηθούν, ενώ ο οικονομικός “μπελάς” και το “βαρύ” συμβόλαιο του παίκτη συνεχίζουν να επιβαρύνουν τα πράσινα ταμεία. Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε κοντά στα μέσα Ιανουαρίου, δίχως ο Παναθηναϊκός να έχει καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τον Κολομβιανό και να προχωρήσει το μεταγραφικό του πλάνο…

Exit mobile version