ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρεις «παγίδες» άξιες προσοχής…

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (19:30, ΕΡΤ) στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, έχοντας να διαχειριστεί την αρνητική παράδοση του στην Τουρκία, τον παράγοντα κούραση και τον Άντονι Μπένετ

Τρεις «παγίδες» άξιες προσοχής...

Η αποψινή «αποστολή» των «πρασίνων» στην «Ulker Sports Arena», κρύβει ένα πλήθος εμποδίων, τα οποία θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχουν να κάνουν με τα γνωστά «τρικ» του Ζοτς αλλά και την ατομική εμφάνιση των αξιόλογων μονάδων της Φενέρ.

Ορισμένα από αυτά τα εμπόδια έχουν ήδη στήσει «καρτέρι» στον Παναθηναϊκό πολύ πριν το τζάμπολ. Αυτά αφορούν τομείς, όπως είναι η προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων στην Κωνσταντινούπολη, ο διόλου ευκαταφρόνητος παράγοντας-κούραση από πλευράς των παικτών του Πασκουάλ, αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ενθουσιασμού στις τάξεις της γηπεδούχου μετά την άφιξη του Άντονι Μπένετ.

Η Φενέρ θα επιδιώξει να «απομακρύνει» τους «πράσινους» από την «καρέκλα» του όμοιου ρεκόρ (10-7) το οποίο μοιράζονται μέχρι σήμερα στη διοργάνωση, έχοντας στο πλευρό της τη δυναμική της προϊστορίας. Η έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της έχει συμβάλλει στο τιμητικό 7-3 υπέρ της στα παιχνίδια της Τουρκίας, παράλληλα με το σερί τριών συνεχόμενων επικρατήσεων της επί του «εξάστερου».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό πιο… ξεκούραστοι από ποτέ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών οι παίκτες του Πασκουάλ άφησαν εκατοντάδες στάλες ιδρώτα στο παρκέ του ΟΑΚΑ προκειμένου να καταβάλλουν την αντίσταση της Εφές στην παράταση αλλά και να «αλώσουν» το Φάληρο. Στο ίδιο διάστημα, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έπαιρναν πολύτιμες «ανάσες», καθώς η γειτονική χώρα κινήθηκε στους ρυθμούς του δικού της «All Star Game».

Έπειτα, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να τονώσουν το ρόστερ τους αλλά και ηθικό των απαιτητικών φίλων τους καλωσορίζοντας στις τάξεις τους τον Άντονι Μπένετ. Ο 23χρονος φόργουορντ προσγειώθηκε στην Τουρκία «κουβαλώντας» στις πλάτες του τη «ρετσινιά» της πιο άδικης ίσως ανάδειξης καλαθοσφαιριστή στο Νο1 του Draft του 2013. Η «σειρά» του Γιάννη Αντετοκούνμπο (Νο15 εκείνη τη σεζόν) αποφάσισε μετά από τρεις χρονιές άσκοπης περιπλάνησης στο ΝΒΑ να εξιλεωθεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Απόψε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας φυσικά τις κάμερες στραμμένες πάνω του…

Η αρνητική προϊστορία, τα λιγοστά αποθέματα ενέργειας, αλλά και το ντεμπούτο ενός ΝΒΑer αποτελούν τις τρεις «δυσανάγνωστες» παγίδες τις οποίες καλείται να υπερκεράσει ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη. Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν την ευτυχία να διαθέτουν και εκείνοι τα δικά τους «κρυφά χαρτιά», με πρώτη και καλύτερη την ψυχολογία που απέκτησαν με το «σπαθί» τους μετά τα ματς με την Εφές και τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.