Σήμερα τα νεότερα

Αγωνία για Σίνγκλετον, στην τελική ευθεία ενόψει Μπαρτσελόνα

Εν αναμονή των απαντήσεων των εξετάσεων που υπεβλήθη ο Κρις Σίνγκλετον, στον Παναθηναϊκό Superfoods, με την αγωνία να φτάνει στα ύψη! Αμφίβολος και ο Φώτσης.

Λίγο πριν ακόμα μία «διαβολοβδομάδα», όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (Τρίτη 24/1) και φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα (Πέμπτη 26/1), ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση.

Ενδεχόμενη απουσία του Αμερικανού, θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό, αφού θα μείνει ο Γιάννης Μπουρούσης μόνος του στο «5». Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το αυριανό ματς με τους καταλανούς στο ΟΑΚΑ, με το θέμα του Σίνγκλετον να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

Ο Αμερικανός δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τσάβι Πασκουάλ. Και ο Αντώνης Φώτσης παραμένει αμφίβολος ενόψει Μπαρτσελόνα, αφού και αυτός έκανε ατομικό χθες και θα ξεκαθαρίσει σήμερα και η δική του κατάσταση.

Ο κίνδυνος να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός χωρίς ψηλούς… απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι εφικτός, ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τις 18:00 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας.

Exit mobile version