ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

«Να χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο τα νέα παιδιά»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, στο γεγονός πως οι νέοι παίκτες της ομάδας, θα έρχονται ολοένα και πιο κοντά στην πρώτη ομάδα.

«Να χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο τα νέα παιδιά»

Στροφή στη… νεολαία από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τόνισε πως ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός από δω και στο εξής, θα είναι αυτός των νεαρών παικτών, οι οποίοι θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι λογικό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα για εμάς. Έτσι κι εμείς κάναμε αλλαγές, αλλά και οι αντίπαλοί μας άλλαξαν πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, γιατί το 3-0 ήταν πολύ καθαρό σκορ. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που είχαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησαν αρκετά παρότι το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για να παίξεις ακόμα πιο γρήγορα.

Το θετικό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και κάποια νέα παιδιά, αυτά ίσως σιγά-σιγά πρέπει να τα φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τα χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τον Αστέρα στην επόμενη φάση, που ξέρουμε ότι θα είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού. Νομίζω ότι οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που δείξανε στο σημερινό παιχνίδι και ελπίζω να ξαναβρούν σιγά-σιγά τον δρόμο τους και να κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.