Μπάσκετ

Το μπλέξιμο με Λάσμε…

Ο Στεφάν Λάσμε απασχολεί την… Παναθηναϊκή επικαιρότητα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να αλλάξει όλο το σκηνικό.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ, έκανε το άνοιγμα του προς τον Παναθηναϊκό, οι φίλοι της ομάδας, βρίσκονται σε… ντελίριο ενθουσιασμού με την προοπτική της επιστροφής του Λάσμε, εντούτοις, η διοίκηση και ο προπονητής είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.

Πρέπει όμως να σημειωθεί και ο κίνδυνος που ελλοχεύει, αναφορικά με την απόκτηση (αν και εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή) του Γκαμπονέζου σέντερ.

Η FIBA έδωσε τη σχετική άδεια στον παίκτη να αγωνιστεί, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση, όσον αφορά την τιμωρία του. Όπερ σημαίνει, πως ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία, να πάρει την τελική της απόφαση και να τιμωρήσει τον Λάσμε (δεδομένα θα τιμωρηθεί, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η ποινή φυσικά), πράγμα που σημαίνει, πως θα πρέπει άμεσα να σταματήσει από κάθε αθλητική δραστηριότητα και να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται.

Αντιλαμβάνεται κανείς, πως αν προκύψει ένα τέτοιο σενάριο (διόλου απίθανο), θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα που θα έχει αποκτήσει τον παίκτη. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλο ρίσκο στην περίπτωση που ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με την περίπτωσή του.

Exit mobile version