ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Τσίπρας τελείως στ’ αρ@@@ια του την κάνει στη μέση της συνέντευξης στην Ουκρανία γιατί δίψασε (VIDEO)

Mάλλον το παράκαναν στα φυστίκια με τον ομόλογό του

Ο Τσίπρας τελείως στ' αρ@@@ια του την κάνει στη μέση της συνέντευξης στην Ουκρανία γιατί δίψασε (VIDEO)

Άλλη μια μαγευτική στιγμή Τσιπρικού αυτοσχεδιασμού με ξένο ηγέτη να παρευρίσκεται στο κάδρο, μετά τις αξέχαστες στιγμές αμηχανίας με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Αυτή τη φορά το setting είναι η Ουκρανία (η οποία μάλλον έχει ζήσει και καλύτερες στιγμές στην ιστορία της από τώρα), στην οποία ο Τσίπρας κουβαλήθηκε για να συζητήσει για το σοσιαλισμό με την ακροδεξιά ως ακροακροδεξιά κυβέρνηση του Πέτρο Πορόσενκο.

Ο Αλέξης λοιπόν βρισκόταν στο βήμα της συνέντευξης μαζί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, όταν ξαφνικά αποφάσισε να την κάνει. Ο Πορόσενκο έμεινε λίγο μαλ@@@ας:

tsipras_porosenko1

Ο πρωθυπουργός μας όμως δεν άργησε να επιστρέψει θριαμβευτής, κουβαλώντας μαζί του σα λάφυρο ένα μπουκαλάκι νερό. Υποθέτουμε πως έπαιξε φασάρα με παστές σαρδέλες και ό,τι πίνουν για τσίπουρο στην Ουκρανία πριν για να διψάσει τόσο πολύ ο βοεβόδας μας.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 982.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
tsipras_porosenko2

Mπορείτε να δείτε εδώ την όλη φάση:

Εμείς στηρίζουμε πάντως. Μας αρέσει να είναι οι άνθρωποι αυθόρμητοι.

Πηγή: Luben.tv

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.