ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεβαίνει… επικίνδυνα ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ διανύει μια εξαιρετική πορεία στον Β΄ γύρο της Σούπερ Λιγκ, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά.

Ανεβαίνει… επικίνδυνα ο Μπεργκ

Ο Σουηδός, σε μια περίεργη σεζόν για το «τριφύλλι», με πολλή γκρίνια, γκίνια και αναποδιές, παρότι δεν έχει φορμαριστεί ακόμα στο 100%, ολοένα και ανεβαίνει, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα.

Από τα 12 γκολ συνολικά που έχει σκοράρει φέτος, τα επτά είναι στον δεύτερο γύρο, έχοντας σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια, την ώρα που σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο, είχε σκοράρει μόλις πέντε.

Συγκεκριμένα ο Μπεργκ, σκόραρε απέναντι στα Γιάννενα (1-1), στη Βέροια (1-1), με τον Πλατανιά (2-1, και τα δύο) και τρία απόψε, σύνολο επτά. Στον πρώτο γύρο, είχε σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο, δύο γκολ στη νίκη επί του ΠΑΣ στη Λεωφόρο και ένα γκολ στο ματς με την Κέρκυρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.