ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Εσιέν ήρθε, τα άρπαξε, έφυγε και τώρα μας εκβιάζει»

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Εσιέν και Παναθηναϊκό, με τον δικηγόρο της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Κάρμη να λέει χαρακτηριστικά: «Ήρθε εδώ, τα άρπαξε και έφυγε και μας εκβιάζει αυτή την στιγμή»!

«Ο Εσιέν ήρθε, τα άρπαξε, έφυγε και τώρα μας εκβιάζει»

«Μάχη» κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του Μάικλ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού, με τον δικηγόρο της ΠΑΕ να σηκώνει τους τόνους και να μιλά για εκβιασμό.

Ο Γκανέζος εκπροσωπήθηκε από τις Λίνα και Άσπα Σουλούκου, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο φίλος του Εσιέν, Γιάννης Σκρέτας. Η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ζητά από το «τριφύλλι» το σύνολο των οφειλόμενων χρημάτων, λόγω των καθυστερήσεων πληρωμών, όπως ισχυρίζεται.

Ο Γιάννης Σκρέτας, φίλος του Γκανέζου ποδοσφαιριστή υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «Από την αρχή ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός εργοδότης. Από τον Γενάρη μέχρι το καλοκαίρι του 2016 που έφυγε δεν είχε πάρει ούτε ευρώ. Μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός του κατέστρεψε την καριέρα. Αν ήθελε να ζητούσε λεφτά, θα ζητούσε και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δικηγόρος των «πράσινων», Γιάννης Κάρμης, ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε:

«Ήρθε εδώ, τα άρπαξε και έφυγε και μας εκβιάζει αυτή την στιγμή. Ήρθε και από τα 45 παιχνίδια του πρώτου χρόνου έπαιξε τα 17.  Έπρεπε να κλείσουμε αυτή την ιστορία για να είμαστε συνεπείς απέναντι στην UEFA. Θέλαμε να κλείσουμε με κάθε τρόπο την πληγή του συμβολαίου Εσιέν, ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε ως δήθεν μεγάλος και τρανός και δεν προσέφερε τίποτα στον Παναθηναϊκό και δεν αντέχαμε να τον έχουμε να κάθεται και να πληρώνεται και να του πληρώσουμε και τον επόμενο χρόνο. Γι’ αυτό βρεθήκαμε στην ανάγκη να συμφωνήσουμε με αυτούς τους όρους με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να έρθουμε στο δικαστήριο, να ζητήσουμε να προσαρμοστεί η συμφωνία».

Παράλληλα, ο κ. Κάρμης χαρακτήρισε την προσφυγή «εξόχως καταχρηστική», τις ρήτρες «υπέρμετρες, υπερβολικές και καταχρηστικές», ενώ τόνισε πως η έλλειψη ρευστότητας τον περασμένο Δεκέμβριο, υπήρχε λόγω των καθυστερήσεων των καταβολών των δόσεων από τη Nova.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.