ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Ουζουνίδης: «Αυτήν την εικόνα θέλω να βλέπω»

Ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου, είναι η ομάδα που θέλει να βλέπει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Αυτήν την εικόνα θέλω να βλέπω»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την νέα μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του, αποθέωσε τον Κουρμπέλη, ενώ αναφορικά με την… ελληνοποίηση που επιχειρεί στην ομάδα, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Είχαμε ενέργεια, διάθεση, αυτοματισμούς και κίνηση χωρίς την μπάλα. Είχαμε την εικόνα που θέλω να βλέπω τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ανεβαίνει συνεχώς η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη μου. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλή δουλειά. Δεν περίμενα μια τόσο εύκολη νίκη. Ήμασταν όμως πολύ καλοί, πιέσαμε πολύ, δεν έχει όμως καμία σχέση με το ματς του Κυπέλλου. Σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε με νοοτροπία μεγάλης ομάδας.

Το πρώτο ημίχρονο είναι το καλύτερο παιχνίδι επί ημερών μου. Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα στοιχεία για να βελτιωθούμε. Σιγά σιγά χτίζεις μια ομάδα. Βοήθησαν οι επιστροφές των Αφρικανών, αλλά έγιναν κι άλλες επιλογές. Μπήκαν Κουρμπέλης, Κλωναρίδης. Αποκτάμε κορμό και βελτιωνόμαστε. Έλειπαν από την ομάδα η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Κουρμπέλη:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο πρώτος παίκτης που ζήτησα όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό. Τον πιστεύω πολύ και σε μερικά χρόνια πιστεύω ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα».

Για την ελληνοποίηση:

«Δεν έχει σημασία αν είναι κάποιος Έλληνας ή ξένος. Πρέπει ο Έλληνας που θα έρθει να είναι και ικανός να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ θετικό ότι μπαίνουν και παιδιά από τις ακαδημίες».

Για την πίεση ψηλά:

«Μου αρέσει να πιέζουμε ψηλά, όμως πρώτα πρέπει να φτιάξουμε την φυσική κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.