ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες οπαδοί του Παναθηναϊκού

Οι, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, πέντε οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους.

Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες οπαδοί του Παναθηναϊκού

Ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της εμφανίσεως στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους, αφέθηκαν οι πέντε οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι πέντε κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα αλλά και του Ανακριτή.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των κατηγορουμένων ανέφεραν τα εξής: «Δημόσια κάνουμε την έκκληση να σταματήσουν επιτέλους αυτές οι επικίνδυνες συμπλοκές, που το μόνο που παράγουν είναι μίσος, αίμα, απώλεια ζωών και στέρηση της προσωπικής ελευθερίας νέων ανθρώπων. Είμαστε πολύ λίγοι οι Έλληνες και δεν έχουμε την “πολυτέλεια” να ματώνουμε ο ένας τον άλλον, ούτε να θυσιάζουμε τα πολυτιμότερα και απόλυτα αγαθά της ζωής και της ελευθερίας»

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 515.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.