ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέλει και την ΚΑΕ μαζί του ο Ερασιτέχνης!

Ερασιτέχνης σε ΚΑΕ: «Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Γουδή»!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια κίνηση ενότητας, καλώντας την ΚΑΕ, να δημιουργήσουν όλοι μαζί την "Παναθηναϊκή Πολιτεία", στο Γουδή!

Ερασιτέχνης σε ΚΑΕ: «Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Γουδή»!

Σε μια ενωτική κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένεται να απευθυνθεί στην ΚΑΕ, προκειμένου να προχωρήσουν από κοινού, μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα, στη δημιουργία μιας “Πράσινης Πολιτείας”, στο χώρο στο Γουδή.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, θέλει να “στεγάσει” όλα τα τμήματά του στις εγκαταστάσεις στο Γουδή, αν και εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ, ωστόσο θέλει μαζί του και το τμήμα μπάσκετ, παρότι πάγια θέση της ΚΑΕ, είναι να πάνε όλα τα τμήματα (μαζί και το ποδόσφαιρο) στο ΟΑΚΑ.

Η πρόταση της “Μάνας του Λόχου”, θα έχει να κάνει με κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα χρησιμοποιεί το ανδρικό τμήμα (ο “εξάστερος”), ενώ η χρηματοδότηση θα γίνει από τις ίδιες “πηγές”, όλου του πρότζεκτ, κάτι που προϋποθέτει, αγορά και χρησιμοποίηση μεγαλύτερης έκτασης στο χώρο στην περιοχή.

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»
Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις» 2.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.