Μπάσκετ

Τα νούμερα του Σίνγκλετον σοκάρουν!

Ο βιονικός... Κρις Σίνγκλετον, παίζει ανελλιπώς από τον πέρσι τον Οκτώβρη, χωρίς ανάσα, εντούτοις μοιάζει φρέσκος και ξεκούραστος, αποτελώντας την "αιχμή" του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Αμερικανός άσος, αποτελεί μακράν την κορυφαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού φέτος, αν όχι και ολόκληρης της Ευρωλίγκας. Ο Κρις Σίνγκλετον οδηγεί το “τριφύλλι” εκ του ασφαλούς, κάνει τα απίθανα, πιθανά και τα αδύνατα, δυνατά σε κάθε ματς, ακόμα και σε αυτά που νομίζει κανείς πως είναι “χαμένος”, ο Σίνγκλετον βρίσκει τον τρόπο, με ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, μία τάπα, κάτι τελοςπάντων.

Αυτά που έκανε χθες στο ΟΑΚΑ, δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν. Ο Αμερικανός τα κάνει αυτά, όλη τη σεζόν. Μια ματιά αν ρίξει κανείς στα νούμερά του, στην Ευρωλίγκα (στην Ελλάδα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, καθώς το επίπεδο είναι σαφώς πιο εύκολο), θα διαπιστώσει το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του.

Σε 28 παιχνίδια, με μέσο όρο 27:55 ανά ματς, ο Σίνγκλετον έχει 12,2 πόντους μ.ο., ωστόσο αυτό που σοκάρει είναι τα ποσοστά του. 53,8% στα δίποντα, 46,8% στα τρίποντα και 73,9% στις βολές, οι οποίες είναι και το πιο… αδύνατο σημείο του!

Exit mobile version