ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΕΠΙΚΗ ανάρτηση του Χεζόνια: Ανέβασε βίντεο με τη Θύρα 13! (pic & vid)

O Kροάτης καλαθοσφαιριστής των Μάτζικ, απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι... άρρωστος με τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας βίντεο με τη Θύρα 13 από το ματς με την ΤΣΣΚΑ!

ΕΠΙΚΗ ανάρτηση του Χεζόνια: Ανέβασε βίντεο με τη Θύρα 13! (pic & vid)

Είναι τρελός, φανατικός… είναι Παναθηναϊκός ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος δεν διστάζει να μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στα social media την αγάπη του προς τον «εξάστερο».

Μετά τις αποθεωτικές αναρτήσεις του για τον σύλλογο αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σειρά είχε η κοινοποίηση ενός βίντεο με τη Θύρα 13 εν δράσει από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία συνόδευσε με μία πράσινη καρδιά και το τριφύλλι!

Screenshot_13

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.