ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Ουζουνίδης: «Στο μυαλό μας το κύπελλο»

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον Πανιώνιο, καθώς πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ουζουνίδης: «Στο μυαλό μας το κύπελλο»

Ο τεχνικός των «πράσινων», στάθηκε στην απουσία ενέργειας και φρεσκάδας που είχε η ομάδα του, μετά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, προανήγγειλε πολλές αλλαγές στο ματς της Τούμπας, την Κυριακή, τονίζοντας πως βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, είναι ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου, με τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική βαθμολογικά νίκη, αλλά κι επειδή είναι μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και δεν θα είχαμε ενέργεια. Θέλαμε να μπούμε καλά στο παιχνίδι. Το κάναμε, αλλά χάσαμε 1-2 ευκαιρίες και είχαμε δοκάρι με τον Βιγιαφάνιες. Μετά γίναμε νευρικοί βλέποντας ότι δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Και βιαστικοί γιατί θα έπρεπε να μετακινήσουμε την μπάλα καλύτερα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό.

Απέναντι στον Πανιώνιο θα έπρεπε να είχαμε συγκέντρωση σε όλο τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν 1-2 φάσεις που δεν ήταν ευκαιρίες. Μας έλειψε η φρεσκάδα για καλύτερες προϋποθέσεις. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε. Τώρα πρέπει να δούμε διαφορετικά τα τρία παιχνίδια. Και πάντοτε στο μυαλό μας το Κύπελλο. Μας δυσκόλεψε ο Πανιώνιος, αλλά κι εμείς τους δυσκολέψαμε, δεν έκαναν αντεπίθεση. Συγχαρητήρια γιατί είναι καλή ομάδα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι της Τούμπας: 

«Έχει προτεραιότητα ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά που δεν έχουν παίξει θα πρέπει να προετοιμαστούν γιατί στα πλέι οφ θα γίνουν αλλαγές. Έχουμε προβλήματα».

Για τον Λουντ: 

«Είχε ένα διάστρεμμα και πόνεσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Για το αν αισθάνεται ικανοποίηση για τον Πανιώνιο που είναι η ομάδα που ξεκίνησε στη σεζόν: 

«Ο Πανιώνιος βρίσκεται δικαίως εκεί που βρίσκεται. Δεν θέλω να σχολιάσω το περιστατικό με τον Ζαμάνη. Ήρθαμε για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.