ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Ουζουνίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, κανένα αδιάφορο παιχνίδι»

Τέλος στα σενάρια... που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να μη δίνει την πρέπουσα σημασία στο ματς της Τούμπας, έβαλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, κανένα αδιάφορο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως παρά τις αλλαγές και τις ελλείψεις, το «τριφύλλι» πάει την Κυριακή στην Τούμπα, για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova:

Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Οι νίκες πάντα σου δίνουν ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη. Σίγουρα βγάλαμε τρία δύσκολα παιχνίδια με νίκες, όμως ακολουθεί ένα τέταρτο εξίσου πολύ σημαντικό απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον οποίο θα έχουμε μπροστά μας και στο κύπελλο και στα πλέι οφ. Οπότε και το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό».

Για τις πολλές απουσίες που υπάρχουν για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα: 

«Δεν έχει σημασία. Όταν έχεις κάποιους τιμωρημένους πρέπει να τους δηλώσεις σε κάποια παιχνίδια.  Για μένα η απόφαση ήταν επειδή παίζαμε Πέμπτη-Κυριακή-Τετάρτη. Χρειάζονταν κάποια παιδιά ξεκούραση, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα και το κάνουμε τώρα. Δεν έχει σημασία για μένα. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα καλό ρόστερ, έχει παίκτες που μπορούν ν’ αναπληρώσουν τους απόντες. Αυτοί που θ’ αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο:

«Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος, είναι ένας θεσμός που είμαστε ακόμα “ζωντανοί”. Από εκεί και πέρα σας είπα, είμαστε Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε ν’ αφήνουμε κανένα παιχνίδι. Γι αυτό θέλω να προλάβω αυτούς που λένε ότι δεν έχει σημασία το παιχνίδι της Κυριακής. Έχει μεγάλη σημασία το παιχνίδι. Με μία νίκη ή ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να είμαστε αυτοί που θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ναι μεν είναι σημαντικό το παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά δεν μας είναι καθόλου αδιάφορο το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το πώς ένιωσε που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο:

«Θα πω απλά πως χαίρομαι να βλέπω τον Πανιώνιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.