ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

To τέλος «γράφτηκε» στην Κυψέλη…

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στην έδρα του από τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ (3-0 σετ), ολοκληρώνοντας με άδοξο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν.

To τέλος «γράφτηκε» στην Κυψέλη...

Η αποστολή του «τριφυλλιού», απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν εκ προοιμίου δύσκολη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως οι Θεσσαλονικείς κατέβηκαν στην Κυψέλη έχοντας αβαντάζ δύο νικών.

Ωστόσο, η ομάδα του Ανδρεόπουλου δεν κατάφερε να προβάλλει ουσιαστική αντίσταση στο τρίτο και καθοριστικό ματς της Κυψέλης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τους τελικούς της Volley League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-15, ενώ στο δεύτερο σετ, κατόρθωσαν να «απεμπλακούν» από την πίεση των «πρασίνων» μετατρέποντας το 18-29 σε 25-18. Στην τελευταία «πράξη» δε, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, χάνοντας το σετ με 25-15.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.