ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει του Ζέκα

Αγωνία με Ζέκα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ένιωσε ένα τσίμπημα στον αριστερό δικέφαλο. Από αύριο τα νεότερα.

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει του Ζέκα

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει μέχρι αύριο, Δευτέρα, προκειμένου να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός των “πράσινων” ένιωσε ένα τσίμπημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, γύρω στο 88΄της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πέρασε εκτός γηπέδου, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του, με άπαντες στο τριφύλλι να αγωνιούν, ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.