Ποδόσφαιρο

“Πόλεμος” στην Τούμπα!

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, ετοιμάζεται για... πόλεμο στην Τούμπα, ενόψει της ρεβάνς κυπέλλου (27/4).

Ο Κονγκολέζος άσος των “πράσινων”, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της ρεβάνς της Τούμπας, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να υπερασπιστεί-χωρίς τον Ζέκα-το 2-0 της Λεωφόρου, στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Εμποκού, μιλώντας στην εφημερίδα “Live Sport”, στάθηκε στη σημασία του αγώνα, τον χαρακτήρισε “πόλεμο”, λόγω της κρισιμότητας του, τονίζοντας πως η δική του ομάδα, ο Παναθηναϊκός, είναι καλύτερη και θα το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς της Τούμπας σε σχέση με εκείνο του πρωταθλήματος: «Αυτό θα είναι μάτς-πόλεμος, αφού και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, με την προοπτική να κατακτήσουν ένα τρόπαιο. Όλοι θα βγάλουμε περισσότερη ένταση και ενέργεια και αισιοδοξώ ότι εμείς θα το κάνουμε πιο αποτελεσματικά».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος: «Πάντα είναι έτοιμος. Θέλουμε να προκριθούμε, θα τα δώσουμε όλα και έχω πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά θα χρειαστεί να το επαναλάβουμε αρκετές φορές μέχρι τη λήξη της σεζόν».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Κανείς μας δεν είναι κουρασμένος και το προπονητικό επιτελείο κάνει ό,τι χρειάζεται για να είμαστε σε καλή κατάσταση».

Exit mobile version