ΟΙ «ΕΚΛΕΚΤΟΙ» ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Με πολλά νέα πρόσωπα η αποστολή

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Λάρισα (30/4), με τον Ουζουνίδη να επιλέγει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι της Λεωφόρου. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τη Λάρισα στη Λεωφόρο (30/4), η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα τω ποδοσφαιριστών οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό ματς. Εκτός τέθηκαν οι τιμωρημένοι Μολέδο, Χουλτ, Εμποκού και Λουντ, όπως και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Στάικος, Ρέις, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και κορόιδο, με τους Ζέκα και Τελάντερ να γυμνάζονται ατομικά και τους Εμποκού – Κουλιμπαλί να ακολουθούν θεραπεία.

Exit mobile version