ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος - Επιστροφή για Αϊτόρ

Tην προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το πρωί του Σαββάτου (20/4). Οι πράσινοι προπονήθηκαν στο Κορωπί, αποκλειστικά στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία υπάρχουν… προσθαφαιρέσεις. Και αυτό γιατί σε αυτή επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Αντίθετα εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ, αλλά και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Η απώλεια της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα του Φίλπ Τζούριτσιτς, καθώς ο Σέρβος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δελτίο Τύπου:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα playoffs κόντρα στη Λαμία. Το πρόγραμμα, διάρκειας μίας ώρας, έγινε στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου. Ατομικό ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς (λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα) και Σένκεφελεντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σένκεφελντ, Τζούριτσιτς και για αγωνιστικούς λόγους οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ, Παλάσιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.