ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανυπομονεί να επιστρέψει στα παρκέ ο Τζέιμς (pic)

Ο 27χρονος γκαρντ περιμένει πως και πως την ώρα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ανυπομονεί να επιστρέψει στα παρκέ ο Τζέιμς (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από τενοντίτιδα, η οποία τον έθεσε εκτός από το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης αλλά και από το τρίτο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ, με την συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη, όσον αφορά το ματς της Δευτέρας (22/5).

Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται πως «διψάει» για την επιστροφή του στα παρκέ, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο instagram.

«Ανυπομονώ για την επιστροφή μου στα παρκέ», ανέφερε το «τιτίβισμα» του 27χρονου γκαρντ των «πρασίνων».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Eager to get back on the court…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael James (@mrnatural_05) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.