ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Ουζουνίδης: «Πρέπει να δώσουν περισσότερα κάποιοι παίκτες»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε πως παρά τα προβλήματα, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη μάχη, ενώ φάνηκε απαισιόδοξος για τον τραυματισμό του Εμποκού.

Ουζουνίδης: «Πρέπει να δώσουν περισσότερα κάποιοι παίκτες»

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην εμφάνιση κάποιων παικτών του, τόνισε πως έπρεπε να δώσουν περισσότερα, ενώ αναφορικά με τον Εμποκού, είπε: «Φαίνεται να έχει πρόβλημα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι από δυο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλύτερα. Ναι μεν είχαμε απουσίες, είχαμε διάθεση, αλλά δεν δημιουργήσαμε όσα θέλουμε. Μπορεί τα πράγματα για μας να είναι δύσκολα, να υπάρχουν προβλήματα, αλλά είμαστε μια ομάδα που πρέπει να πάμε μπροστά. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να δώσουν περισσότερα. Υπήρχε διάθεση, αλλά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πιθανόν είχαμε προβλήματα νέα σήμερα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε για να πάμε στο ματς της Τετάρτης».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟ μπορεί να ξεκινήσει πολύ νωρίς τη σεζόν: «Είναι μεγάλο πρόβλημα. Είναι μια κατάσταση που μπορεί να μας δυσκολέψει πολύ. Μαθηματικά μπορούμε να περάσουμε κάποια ομάδα. Γι’ αυτό πρέπει να ξεκουραστούμε ως την Τετάρτη και να τα δώσουμε όλα. Δεν είναι ευχάριστο να ξεκινάς τόσο νωρίς προετοιμασία, αλλά θα βρούμε τη λύση».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι είπε με τον Χιμένεθ στο τέλος του αγώνα: «Να σας τα πει αυτός» (γέλια)

Για το αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Εμποκού: «Φαίνεται να έχει πρόβλημα. Θα δούμε αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.