ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η φωτογραφία «κλειδί» για την σύλληψη του δράστη στην Λεωφόρο

Το παρασκήνιο της έρευνας της ΕΛΑΣ. Οι περίεργες κινήσεις του 22χρονου πριν την έναρξη του αγώνα και η καθυστέρηση στον εντοπισμό του. Τι ανέφερε στην απολογία του.

Αυτή είναι η φωτογραφία «κλειδί» για την σύλληψη του δράστη στην Λεωφόρο

«Κλειδί» στην  έρευνα της ΕΛΑΣ  αλλά πιθανόν και των αθλητικών αρχών θεωρείται η κατάθεση του συνοδού του 22χρονου (σ.σ. φαίνεται στην φωτογραφία αριστερά από αυτόν) προκειμένου να εξετασθεί αν το κουτί που κτύπησε τον Ιβιτς ήταν τελικά γεμάτο ή άδειο. Επιπλέον μυστήριο αποτελεί ένα άλλο εύρημα της ΕΛΑΣ, ότι ο 22χρονος που έριξε την μπύρα παρ’ ότι είχε εισιτήριο, όπως κι ο φίλος του φέρεται να συζητούσε με τους security του γηπέδου να εισέλθει δωρεάν, επικαλούμενος ορισμένα στοιχεία για «ταξίδι από την Καλαμάτα με απώλεια εισιτηρίου» κλπ.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.