ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00, CosmoteSports 4, Panathinaikos24.gr LIVE)

ΠΑΟ μπορείς, το έχεις ξανακάνει!

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει απόψε (21:00) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» με σκοπό να «σπάσει» την έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου του και να αποκτήσει προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Basket League.

ΠΑΟ μπορείς, το έχεις ξανακάνει!

Η μεγάλη ώρα έφτασε!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο Φάληρο τον Ολυμπιακό, στην πρώτη «πράξη» των τελικών της Basket League και θα κάνει τα πάντα για να αρχίσει με το «δεξί» τη σειρά, παίρνοντας πολύτιμο «διπλό» στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου του, γεγονός που έχει πράξει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό finish της ευρωπαϊκής τους χρονιάς και να δώσουν ψυχή τε και σώματι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία θα… πλαισιώσει αυτή του Κυπέλλου, ώστε να έρθει το ντάμπλ.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» πηγαίνει στο Φάληρο πανέτοιμο και ετοιμοπόλεμο, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.