ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Ουζουνίδης: «Δεν είναι εύκολο να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες…»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, τονίζοντας πως ξέρει τι παίκτες θέλει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τους βρει.

Ουζουνίδης: «Δεν είναι εύκολο να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες…»

Με την διοικητική αβεβαιότητα να «σκεπάζει» τον Παναθηναϊκό, τον τελευταίο καιρό, ουδείς γνωρίζει πως θα εφαρμοστεί το μεταγραφικό πλάνο των Λυμπερόπουλου-Ουζουνίδη, με τον τεχνικό του τριφυλλιού, να αναφέρεται σε αυτό, στην καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην κάμερα της Nova:

«Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι.

Δεν έχουμε χρόνο… Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.