ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου – οπαδών!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε το απόγευμα συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τη συζήτηση να αφορά τα πάντα! Από τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, μέχρι τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου - οπαδών!

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Σύλλογο απασχολούν, φυσικά, τον κόσμο και ειδικά τους οργανωμένους. Γι αυτό και φίλοι της ομάδας συναντήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, το απόγευμα της Τετάρτης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να τεθούν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που είναι ανοικτά. Από τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, μέχρι τα όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ, αλλά και το σήμερα και το αύριο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπε το απόγευμα με οργανωμένους οπαδούς του “τριφυλλιού”, με σκοπό να μην αιωρείται το παραμικρό και τα πάντα να γίνουν ξεκάθαρα, προκειμένου να τελειώσουν μια και καλή οι όποιες παρεξηγήσεις που μόνο κακό κάνουν στον Σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.