ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: «Χαρά, αλλά και μεγάλη ευθύνη η Εθνική»

Περήφανος αλλά και έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγάλη ευθύνη που κουβαλά η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Κουρμπέλης: «Χαρά, αλλά και μεγάλη ευθύνη η Εθνική»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου των «πρασίνων»:

«Είμαι πολύ περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Ήταν κάτι που πάντοτε είχα στην άκρη του μυαλού μου, όμως τώρα που συνέβη πραγματικά με γεμίζει χαρά, αλλά ταυτόχρονα κι ευθύνη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και τιμή για μένα και ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ξέρω πως η Εθνική ομάδα είναι σαν μια οικογένεια και χαίρομαι που θα γίνω μέλος της. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μου ζητηθεί σ’ αυτήν την κρίσιμη προκριματική φάση και στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.