ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ

«Ήταν φωτοβολίδα ευθείας βολής, από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, διέψευσε όσα του ειπώθηκαν και γράφτηκαν περί απλού καπνογόνου στο ΣΕΦ.

«Ήταν φωτοβολίδα ευθείας βολής, από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, διέψευζσε όσα του αποδόθηκαν οτι είπε στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο.  Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Γεωργαντής είπε δεν έγινε κάτι σοβαρό στη φυσούνα αμέσως μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γεωργαντή:

«Με έκπληξη διάβασα σε μερίδα του Τύπου πως είπα στον κ. Σταυρόπουλο ότι στη φυσούνα έριξαν καπνογόνο και ότι δεν έγινε κάτι σοβαρό. Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο καθώς στη φυσούνα υπήρξε ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής από την οποία χτυπήθηκε στην πλάτη ο κ. Παναγιωτόπουλος!

Από θαύμα δεν υπήρξε πιο σοβαρός τραυματισμός μέλους της αποστολής μας. Παρακαλούνται όλοι οι αρμόδιοι να είναι πιο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν και διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μου».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.