ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Είμαι ο Θανάσης, ένας από εσάς»

Ρίγη συγκίνησης στο ΟΑΚΑ από την ομιλία του Θανάση Γιαννακόπουλου στο πλαίσιο της φιέστας για την κατάκτηση του ντάμπλ.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Είμαι ο Θανάσης, ένας από εσάς»

Μετά την παρουσίαση των παικτών και όλων των συντελεστών, σειρά πήραν οι δηλώσεις.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο και μετέφερε το συγκινητικό του μήνυμα, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο: «Φίλοι μου αγαπημένοι, είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς! Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία. Και για την παρουσία σας όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ. Ακολουθείτε την παναθηναϊκή ιδέα και βοηθάτε την ομάδα. Είναι δικά σας προσωπικά όλα αυτά που κατακτά η ομάδα. Ευχαριστώ αυτά τα παλικάρια που με τη δύναμή τους έφεραν αυτά τα Κύπελλα. Εύχομαι στον Θεό να σας έχει όλους καλά και να βοηθάτε τον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν είστε», το μήνυμα του Θανάση Γιαννακόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.