ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι θα χτιστεί ο Παναθηναϊκός της επόμενης χρονιάς

Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πασκουάλ-Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Μπορεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, να απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους, ωστόσο διοίκηση και προπονητής σηκώνουν μανίκια και πιάνουν δουλειά, με στόχο την επόμενη χρονιά.

Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πασκουάλ-Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Πιάνουν δουλειά στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συναντιέται με τον Τσάβι Πασκουάλ, μάλλον την Πέμπτη (15/6), προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη περίοδο.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει στην ιδέα του να παραμείνει-στο βαθμό που είναι δυνατό-ο βασικός κορμός της ομάδας, αναλλοίωτος, με έμφαση στο να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Στόχοι του Παναθηναϊκού, είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ κοιτούν… διακριτικά και την περίπτωση Σλούκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν “ενοχλήσει” τον εκπρόσωπό του, γνωστοποιώντας του τις προθέσεις του συλλόγου για τον άσο της Φενέρ.

Από κει και πέρα και όσον αφορά τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας, Ν.1 προτεραιότητα είναι η παραμονή του Κρις Σίνγκλετον. Ο Πασκουάλ θέλει τον Αμερικανό, ο ίδιος ο αθλητής εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα στο ραντεβού, που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο, θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες (και για άλλους παίκτες), ούτως ώστε να αρχίσουν οι επαφές και να εντοπιστούν και οι εναλλακτικές λύσεις (πχ Ερτέλ).

Δεδομένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πράσινοι θα κινηθούν για ψηλό, για πόιντ-γκαρντ και “τριάρι” σίγουρα. Ανάλογα και με τις αποχωρήσει θα γίνουν και οι προσθήκες που θα χρειαστεί, ωστόσο περισσότερες λεπτμέρειες θα προκύψουν μετά και τη συνάντηση των δύο αντρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.