Όλες οι εξελίξεις

Ξανά στο προσκήνιο ο Βάργκας-Τελειώνει του Κολοβέτσιου

Το όνομα του Ρόναλντ Βάργκας «παίζει» δυνατά για τον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που η υπόθεση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Βάργκας δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει εδώ και καιρό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα ασχοληθεί με τον Βενεζουεαλάνο άσο  πιο εντατικά.

Ο Βάργκας αποχωρεί από την ΑΕΚ, μένει ελεύθερος, διαθέτει αρκετά προσόντα, ειδικά στην επίθεση, στην άμυνα έχει αρκετές αδυναμίες, αλλά οι Λυμπερόπουλος/Ουζουνίδης, θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει στο «τριφύλλι».

Με την υπόθεσή του θα ασχοληθεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος τις επόμενες μέρες, πάντα σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις παικτών (πιάνει θέση ξένου ο Βάργκας), αφού πρωτίστως πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο (ποιοι μένουν-ποιοι αποχωρούν).

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Έλληνας στόπερ θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, για τη νέα σεζόν. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε… αναμονή, λόγω Τελάντερ, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ομάδα και να αποχωρήσει (είναι σε καλό δρόμο η υπόθεση) και μόλις συμβεί αυτό, θα ανακοινωθεί ο Κολοβέτσιος.

Exit mobile version