ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Επαφή Αλαφούζου-Μπεργκ

Τα είπαν τηλεφωνικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να εκφράζει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Επαφή Αλαφούζου-Μπεργκ

Το “θέμα Μπεργκ” καλά κρατεί, με τον Σουηδό να βρίσκεται στα ΗΑΕ, μαζί με τον μάνατζέρ του, ο οποίος νωρίτερα μετέφερε στους πράσινους, την πρόταση της Αλ Αΐν, την οποία και απέρριψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, συνομίλησε με τον Μπεργκ, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, ωστόσο αυτό για να συμβεί, θα πρέπει να ικανοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός, καθώς η πρώτη (και μοναδική μέχρι στιγμής) πρόταση των Αράβων ήταν πολύ χαμηλή και απείχε παρασάγγας από τα χρήματα που ζητάει το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα η πρόταση της Αλ Αΐν, θα άφηνε στον Παναθηναϊκό 2,3- 2,5 εκ. ευρώ, κάτι που δεν δέχτηκαν οι πράσινοι, οι οποίοι βάσει του τελευταίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει με τον Μπεργκ, πρέπει να λάβουν μίνιμουν 5,1 εκ. ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόθεση της Αλ Αΐν, να ανεβάσει το ποσό, γύρω στα 3 εκ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αυτό το σενάριο. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δε θα κάνει πίσω και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το μάξιμουμ αυτού που μπορεί να κερδίσει από αυτή τη μεταγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.