ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διορία στον Σουηδό από την Αραβική ομάδα

Αλ Αϊν σε Μπεργκ: «Βρες τα με τον Παναθηναϊκό εντός 24ώρου»!

"Τελεσίγραφο" Αλ Αΐν σε Μπεργκ!

Αλ Αϊν σε Μπεργκ: «Βρες τα με τον Παναθηναϊκό εντός 24ώρου»!

Σύμφωνα με “τιτιβίσματα” από τα ΗΑΕ, η Αλ Αΐν, έδωσε διορία στον Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, εντός 24 ωρών, περιπλέκοντας κι’ άλλο την κατάσταση.

Μέχρι στιγμής και από τη στιγμή, όπου ο Σουηδός κατήγγειλε τη σύμβαση με τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να απαντούν με αντι-καταγγελία, υπήρχε κατάπαυση πυρός… ωστόσο οι Άραβες, επέστρεψαν στο θέμα πριν από λίγο και με tweet δημοσιογράφων, έθεσαν θέμα διορίας από την Αραβική ομάδα προς τον Σουηδό, καλώντας τον να τα βρει άμεσα με τον Παναθηναϊκό, αλλιώς θα αποσύρει την πρότασή της!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Αλ Αΐν ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανέβει στην προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό, ούτε ευρώ, κάτι που σημαίνει πως πλέον είναι όλα ανοικτά και στον αέρα, ακόμα και να χαλάσει η μεταγραφή και να αναγκαστεί ο Σουηδός να επιστρέψει πίσω. Φαίνεται πως τελικά η στάση των Αράβων, μπορεί να ευνοήσει και το “τριφύλλι”, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.