ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Comfuzio: Η εκπομπή-προπομπός του ΑΜΑΝ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση (Vids)

Οι Αντώνης Κανάκης και Σωτήρης Καλυβάτσης, πριν αφήσουν εποχή με το ΑΜΑΝ είχαν γράψει ιστορία μαζί με τον αείμνηστο Αντώνη Παραρά στο Comfuzio, την εκπομπή-σήμα κατατεθέν της εφηβικής τρέλας των '90s.

Comfuzio: Η εκπομπή-προπομπός του ΑΜΑΝ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση (Vids)

Όσοι έχουμε μεγαλώσει στα ’90s, εκτός από το ΑΜΑΝ των Αντώνη Κανάκη και Σωτήρη Καλυβάτση, δεν γίνεται να μην θυμόμαστε (με μια μικρή νοσταλγία προφανώς) και τον προπομπό της ιστορικής αυτής εκπομπής, το ακόμα πιο ιστορικό Cumfuzio!

Στο θρυλικό Cumfuzio, συγκροτήθηκε η «συμμορία» που πρωταγωνίστηκε για χρόνια στο ΑΜΑΝ μόνο που η ηγετική της ομάδα ήταν τριμελής: εκτός από τον Κανάκη και τον Καλυβάτση σε αυτή υπήρχε και ο Αντώνης Παραράς που πέθανε από καρκίνο. Το ΑΜΑΝ μάλιστα αποτελεί έναν φόρο τιμής στον Παραρά: τα αρχικά σημαίνουν Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ