ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σημαντική αύξηση των αποδοχών του Βραζιλιάνου

Έτσι “έδεσε” Μολέντο ο Παναθηναϊκός

Ο Ροντρίγκο Μολέντο, συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020, με τις υπογραφές να "πέφτουν" πριν την Πέμπτη, όπου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Έτσι

Μετά την “περίοδο Μπεργκ”, όπου όλα έμοιαζαν καταστροφικά, ο Παναθηναϊκός σιγά-σιγά βρίσκει το δρόμο του, πήρε τον Άλτμαν, απομένουν μόνο τα τυπικά με Κολοβέτσιο και το κερασάκι στην τούρτα… είναι η συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους πράσινους μέχρι και το 2020, με τις αποδοχές του να αυξάνονται και από 350.000 ευρώ ετησίως, να φτάνουν σχεδόν στα 500.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει απόλυτα και μάλιστα οι υπογραφές αναμένεται να “πέσουν” μέσα στην εβδομάδα, πριν η αποστολή των πράσινων αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Τέχελεν, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 6/7.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, έπαιξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος με τον τρόπο που χειρίστηκε τον Βραζιλιάνο το τελευταίο διάστημα (από την άρνησή του να παίξει στην Τούμπα και μετά), του έδειξε πόσο τον θέλει και επί της ουσίας τον έπεισε να παραμείνει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά και το γεγονός πως η διοίκηση έκανε την υπέρβασή της, σε οικονομικό επίπεδο έπαιξε κομβικό ρόλο, αφού και αυτή με τη σειρά της, έκανε το παραπάνω βήμα προκειμένου να πειστεί ο Μολέντο και να πει το “ναι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.