ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκε στους «πράσινους» ο Έρντιντς

Ο 30χρονος επιθετικός, Μεβλούτ Έρντιντς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η υπόθεσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Προτάθηκε στους «πράσινους» ο Έρντιντς

Το «τριφύλλι» συνεχίζει να «βολιδοσκοπεί» την αγορά για την εύρεση παικτών οι οποίοι θα καλύψουν το κενό του Μπεργκ και του Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη λίστα των «πρασίνων» και έχει μάλιστα προταθεί στον σύλλογο, είναι αυτό του 30χρονου Τούρκου επιθετικού Μεβλούτ Έρντιντς, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έρντιντς, ο οποίος έχει θητεύσει σε αρκετούς συλλόγους πρώτης γραμμής του γαλλικού πρωταθλήματος (Παρί Σεν Ζερμέν, Νις, Σεντ Ετιέν και Σοσό), ανήκει στο Ανόβερο και φέτος αγωνίστηκε στη Μετς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του έμπειρου φορ, ωστόσο, μέχρι στιγμής, το ενδεχόμενο  να προχωρήσουν οι «πράσινοι» στην υπόθεση, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.