ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτός ο παικταράς είναι ο διακαής πόθος του ΠΑΟ για αντι-Τζέιμς – Έτσι φέρνει τα πάνω-κάτω στην Ευρώπη!

Το μεγάλο "μπαμ" θέλει να κάνει στα γκαρντ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στη λίστα που έχει φτιάξει υπάρχουν μεγάλα ονόματα! Ποιος είναι, όμως, στην κορυφή; Αποκάλυψη τώρα!

Αυτός ο παικταράς είναι ο διακαής πόθος του ΠΑΟ για αντι-Τζέιμς - Έτσι φέρνει τα πάνω-κάτω στην Ευρώπη!

Το μεγάλο “μπαμ” θέλει να κάνει στα γκαρντ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στη λίστα που έχει φτιάξει υπάρχουν μεγάλα ονόματα! Ποιος είναι, όμως, στην κορυφή; Αποκάλυψη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει σε όλα τα μέρη και τα πλάτη της γης τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς, που πήγε στο ΝΒΑ και τους Φίνιξ Σανς.

Η περίπτωση του Κιθ Λάνγκφορντ δε δείχνει να προχωράει και γενικώς οι επιλογές από το “πάνω ράφι” που έχει στα χέρια του ο Τσάβι Πασκουάλ είναι πολύ περιορισμένες.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.