ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέλιτς: «Σύγχρονος μαχητής ο Στοΐλκοβιτς»

Για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Βέλιτς: «Σύγχρονος μαχητής ο Στοΐλκοβιτς»

Αναλυτικά

-το γεγονός ότι δεν κοίταζαν την αγορά της Σερβίας οι ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια και πού οφείλεται: «Υπήρχαν πάντα καλές περιπτώσεις, ίσως πέρασε ένα διάστημα της κρίσης και σιγά-σιγά επανέρχεται η συγκεκριμένη αγορά. Πάντα υπήρχαν ταλέντα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν εντοπιστεί από μεγαλύτερες ομάδες από τις ελληνικές και επειδή δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν έχουν ενδιαφέρον για ομάδες της δεύτερης και τρίτης γραμμής. Θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι, όπου υπάρχει κρίση να ασχολούνται περισσότερο με την ανάδειξη ταλέντων από τα σπλάχνα των συλλόγων. Τώρα, γιατί δεν συμβαίνει αυτό… είναι καλό ερώτημα. Ίσως οι παίκτες από τη Σερβία να έχουν χάσει κάπως την αίγλη τους και για αυτό οι ελληνικές ομάδες να μην κοιτάζουν προς τα εκεί. Πιστεύω, ωστόσο, ότι είναι λάθος να μην κοιτάζουν προς τα εκεί. Πρέπει να κοιτάζουν το μέλλον και όχι τόσο τι έχουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.