Αποχωρεί ο Δανός

Τα βρήκαν Παναθηναϊκός-Τελάντερ

Panathinaikos24 Team
17.07.2017 | 09:20
Τα βρήκαν Παναθηναϊκός-Τελάντερ | Panathinaikos24.gr

Παναθηναϊκός και Ράσμους Τελάντερ, συμφώνησαν για τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Δανό να παίρνει μια μικρή αποζημίωση και να αποχωρεί.

Εκτός από τα μεταγραφικά ζητήματα, τον Παναθηναϊκό τον «καίνε» και οι εκκρεμότητες με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Ράσμους Τελάντερ, με τον οποίο οι πράσινοι-όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος-συμφώνησαν και πλέον ο Δανός βρίσκεται μια ανάσα από το να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την Live Sport ο Τελάντερ θα λάβει περίπου 150.000 ευρώ-από τα 300.000 που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του-ως αποζημίωση, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το πώς θα λάβει τα χρήματα αυτά (δόσεις κλπ) και θα ψάξει το νέο «σταθμό» στην καριέρα του.

Ο Ράσμους Τελάντερ, ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2015, άργησε να μπει στην ομάδα λόγω κάποιων μικροτραυματισμών, ωστόσο γρήγορα καθιερώθηκε, δείχνοντας το ταλέντο του και τις προοπτικές που είχε. Δυστυχώς οι συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί, δεν του επέτρεψαν να σταθεροποιηθεί και πλέον αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.