ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

«Άκυρο» από τον Σίνγκλετον στην πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ απάντησε αρνητικά στη «μυθική» πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έδινε στον 28χρονο καλαθοσφαιριστή 3.3 εκατ. δολάρια.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε μια άκρως δελεαστική πρόταση τον Κρις Σίνγκλετον (3.3 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια συν 25% ως ποσοστό μεταπώλησης), αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για καιρό ακόμα, ωστόσο η απάντηση του Αμερικανού στην προσφορά ανανέωσης των νταμπλούχων Ελλάδος δεν ήταν θετική.

Ο λόγος; Το καθεστώς των capital controls, ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετά τον Αμερικανό. Επίσης, η πλευρά του καλαθοσφαιριστή θεωρεί ότι την επόμενη σεζόν, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και ο ίδιος θα μείνει ελεύθερος, θα μπορέσει να βρει μία δυνατή πρόταση από το εξωτερικό, πολύ μεγαλύτερη από το ποσό που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός.

Πάντως, τα δεδομένα της παραμονής του στον σύλλογο για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18) παραμένουν ανοιχτά, καθώς απομένουν δύο ημέρες για τη λήξη της προθεσμίας που έχει ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής, ώστε να βρει πρόταση από το ΝΒΑ, την ίδια ώρα που οι «πράσινοι» έχουν αρνηθεί τις προτάσεις που προέρχονται από την Ευρώπη για τον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Exit mobile version