Τα δεδομένα

Υπέρβαση για φορ και ακράιο

Panathinaikos24 Team
18.07.2017 | 08:47
Υπέρβαση για φορ και ακράιο | Panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν σέντερ φορ και έναν ακραίο που θα κάνουν τη διαφορά, υπερβαίνοντας τα όρια του μπάτζετ με τον χρόνο να πιέζει πλέον ασφυκτικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του, μετά και τις αφίξεις των Καμπέσας και Λουτσιάνο, έχουν επικεντρωθεί στον παίκτη με το νούμερο «9»… τον βασικό επιθετικό της ομάδας δηλαδή, που θα αντικαταστήσει τον Μάρκους Μπεργκ.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, προκειμένου να αποκτηθεί ένας επιθετικός, που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά με τα γκολ και την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ουζουνίδης, έχει επιλέξει κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σύμφωνα με την εφημερίδα είναι πιο ακριβοί, από τα λεφτά που μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι παίκτες που αξίζει να παλέψει το τριφύλλι, προκειμένου να τους κάνει δικούς του. Στογίλκοβιτς (Μπράγκα) και Τσοπ (Κάλιαρι) είναι δύο από αυτές τις επιλογές, ωστόσο αμφότεροι, είναι δύσκολο να έρθουν, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

Η κλεψύδρα αδειάζει, ο Παναθηναϊκός την άλλη εβδομάδα παίζει το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι (27/7 με Γιαγκελόνια ή Καμπάλα στη Λεωφόρο) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει όσους περισσότερους παίκτες είναι δυνατό στη διάθεσή του.

Με βάση όλα τα δεδομένα, θα πρέπει γίνει λίγη υπομονή ακόμα καθώς δε φαίνεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις, αλλά προς το Σαββατοκύριακο, όλα είναι πιθανά με τον χρόνο να πιέζει πλέον ασφυκτικά.

Ενότητες