ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΓΚΑΜΠΑΛΑ

«Μέσα» οι Χατζηγιοβάνης και Κουλιμπαλί

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό ματς με την Γκαμπάλα (27/7) στη Λεωφόρο.

«Μέσα» οι Χατζηγιοβάνης και Κουλιμπαλί

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή (27/7, 21:30), πρώτη αναμέτρηση με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου των ομίλων του Europa League, πραγματοποιώντας απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Αζέρους, η οποία περιλαμβάνει 21 ονόματα, με αυτά των Χατζηγιοβάνη και Κουλιμπαλί βρίσκονται εντός λίστας. Ο μεν πρώτος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε κανονικά το σημερινό πρόγραμμα, όπως συνέβη και με τον Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βλαχοδήμος, Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρινάλντι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα της προπόνησης, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι, με τον Κουτρουμπή να συνεχίζει ατομικά, τους Στιλ και Στάικο εκτός λόγω ίωσης και τον Βιγιαφάνιες απόντα με άδεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.